Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://carraublau.cat.

D’acord amb la disposició de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i amb la Llei dels Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, l’usuari accepta que les dades personals que hagi pogut aportar en la complimentació d’algun dels formularis d’aquest web, siguin incorporats a fitxers titularitat de El Carrau Blau

Quan ompli els formularis, l’usuari haurà de completar amb informació veraç, completa i actualitzada tots els camps de compliment obligatori. En cas contrari, El Carrau Blau no podrà atendre la sol·licitud de l’usuari i remetre-li les comunicacions necessàries perquè obtingui una resposta.

Omplint els formularis i l’acceptant la Política de Privacitat, l’usuari dóna el seu consentiment exprés al tractament automatitzat de les dades incloses.

El Carrau Blau assegura la confidencialitat de les dades aportades a aquest lloc web i garanteix que en cap moment no efectuarà comunicacions o cessions a tercers, sense l’autorització expressa de l’usuari.

La finalitat del tractament de les dades serà la de gestionar la comunicació amb l’usuari i poder remetre-li la informació necessaria per recollir o lliurar materials o be per altres comunicacions sempre vinculades a les activitats dels projectes Carrau Blau/Carrau Verd.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a El Carrau Blau són verídiques i es fa responsable de comunicar-ne a aquesta empresa qualsevol modificació.

L’usuari podrà fer valer en tot moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició dels quals sigui titular
mitjançant notificació a La vagoneta, 08960 Sant Just Desvern, Barcelona, adjuntant còpia del DNI o bé enviant un e-mail a l’adreça carraublau@santjust.org, d’acord amb allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El Carrau Blau, d’acord amb els requeriments legalment exigits, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal i ha instal·lat tots els mitjans tècnics i organitzatius al seu abast per tractar d’evitar l’alteració o la pèrdua de les dades, així com que puguin ser tractades o s’hi pugui accedir sense autorització, d’acord amb allò establert en el Real Decret 994/1999, d’11 de juliol.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

De quins tercers rebem dades

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

Requisits de divulgació reglamentària de la indústria

Pin It on Pinterest