Quí som

Som el taller municipal de plàstica CARRAU BLAU de St. Just Desvern, que des del seu primer impuls l’any 1980 ha anat configurant un treball creatiu i artistic d’educació i experimentació visual i plàstica dirigit a la infància i obert al municipi. La pintura, el dibuix, les tècniques de manipulació i recerca configuren l’estada en un indret on tothom pot aportar vivències i explenar la seva capacitat de fer plàstica.

Dues vegades a l’any el taller surt al carrer i mitjançant instal.lacions plàstiques participa en les festes del poble (tardor i St. Jordi). Les escoles del municipi col.laboren amb projectes comuns i amb manifestacions artístiques puntuals.

Ubicació

Estem ubicats al centre educatiu i de lleure LA VAGONETA, situat a la Plaça de la Pau. Els alumnes realitzen les activitats en el taller un dia per setmana en horari extraescolar, participant en el projecte CARRAU VERD i en les propostes i exposicions del CARRAU BLAU.

Laia Amargós

Mestra

Barcelona 1971.
Mestra. Diplomada en Magisteri (especialitat en Educació Especial).
Llicendiada en Hisòria de L’Art per la Universitat de Barcelona. Master de Tallerista a Reggio Emilia.
Actulament és mestra, des del 1998, al Carrau Blau de Sant Just Desvern.
Imparteix extraescolars de plàstica a l’Escola Montseny de Sant Just Desvern i a l’Escola Folch i Torres d’Esplugues.
Cursos de formació a mestres per Rosa Sensat, amb l’equip del Carrau Blau.
Col·laboracions amb la xarxa 06 de Sant Just Desvern així com d’altres activitats educatives municipals.

David Sánchez

Mestre

Barcelona 1975.
Escultor per l’Escola Llotja de Barcelona.
Terapeuta en Arterapia per l’Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades.
Estudis d’especialització en Escultura i tècniques del vidre per la Fundació Centre del vidre de Barcelona.
Acutalment és mestre, des del 2010, al taller de plàstica Carrau Blau de Sant Just Desvern. Mestre d’extraescolars de ceràmica i dibuix a l’escola Muntseny de Sant Just Desvern. Paral·lelament treballa en el seu taller com a escultor en la seva obra personal.
Cursos de formació a mestres per Rosa Sensat, amb l’equip del Carrau Blau.
Col.laboracions amb la xarxa 06 de Sant Just Desvern així com d’altres activitats educatives municipals.

Nati Crespo

Mestra

Barcelona 1966.
Pintora. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Estudis i mestratge a Hochschule fur Bildende Kunst, Braunschweig (Alemanya), Beca a la universitat de Bandung (Indonesia)i estudis complementaris a la Universitat de Mèxic.
Acutalment és professora, des del 2001 al taller de plàstica Carrau Blau de Sant Just Desvern i assesora la plàstica de l’escola municipal d’Esplugues Lola Anglada.
Cursos de formació a mestres per Rosa Sensat, amb l’equip del Carrau Blau.
Col.laboracions amb la xarxa 06 de Sant Just Desvern així com d’altres activitats educatives municipals.

Soledat Sans

Fundadora

Soledat Sans Serafini. Barcelona 1943. Pintora. Co fundadora del taller de plàstica Carrau Blau 1980. El 1991 publica el llibre “Diàlegs amb la sorra. experiències i records d’un taller de plàstica ”. amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Just Desvern. Des del 2004 al 2014 la seva tasca pedagògica queda reflectida en 15 publicacions de la col·lecció “Fragments” editat per l’Associació de mestres Rosa Sensat.

En el 2010, la junta rectora de l’Associació de mestres Rosa Sensat li atorga el IXè guardó Marta Mata en la modalitat personal:

  • “Per la seva vàlua com a pintora que ha treballat amb tenacitat, creativitat i imaginació per contribuir i desenvolupar les potencialitats creatives dels infants.
  • Per la seva tasca de formació de mestres, al servei de la millora del coneixement i cultura dels llenguatges plàstics i creatius.
  • Per la trajectòria de 30 anys de treball al capdavant de l’equip del taller de plàstica municipal de Sant Just Desvern.”

Actualment assessora i participa amb els projectes artístics i pedagògics de l’equip del taller. Així com continua elaborant la seva obra pictòrica.

Pin It on Pinterest