En l’activitat anterior vareu aprendre a fer monotips. De cada dibuix només en podíeu reproduir un. Avui, però de cada dibuix podreu fer-ne molts i com que ja arriba l’estiu, tindreu l’oportunitat d’enviar-ne als vostres amics i amigues com si fossin postals, enganxant-los en una cartolina.
Endavant doncs:
1- Preparació: necessitareu una safateta de porexpan, estisores o cúter, un llapis, un punxó de fusta, pintura paper blanc i de colors.
En el taller, fèiem servir un rodet per entintar la pintura sobre el porexpan. Però, a causa del confinament hem inventat una altra manera, fer servir un trosset d’esponja de rentar els plats que tingueu a casa.
2- Realitzaciódibuixa amb llapis sobre una base de porexpan, incidint sobre la planxa a fi d’esgrafiar amb el mateix llapis la forma desitjada. A continuació s’entinta la planxa amb pintura i s’imprimeix en un paper, tenint en compte que es poden fer diverses reproduccions de la mateixa imatge.
3- Quant a la temàtica dels dibuixos, fixeu-vos que tant poden ser figuratius com geomètrics i també jugar amb el paper de fons, exemple: un color vermell i un fons rosa. Un blau fosc i un paper blau cel o blanc, un verd fort i un color blanc.
4- Comiat: nens i nenes del Carrau Blau, tenim moltes ganes de fer-vos una bona benvinguda el curs vinent. Gaudiu molt de l’estiu!, i recordeu el nostre fi de curs de cada any menjant-nos un gelat, que pot ser comprat o fet a casa. A rebeure!, una abraçada a tots i a totes!

 

Pin It on Pinterest