Activitat de la setmana vinent del Carrau a distància.
Material:
Capses de cartró de diferent mida, paper de regal reciclat, paper blanc, retolador negre, cel·lo,( si és possible va molt bé per aquest exercici la cinta de pintor), joguines petites, estisores, algun tub paper de vàter, cartolina Dina 4 de color o blanca, pega de barra.
Petit carrau:
Poden fer dos exercicis:
1-Primer començar amb construccions lliures amb diferents mides de caixes, on hi poden anar col·locant petites joguines que tinguin a casa preparades, fent i desfent, tot canviant de posició, tant les caixes com la joguina.
2-Posteriorment fer un collage lliure en paper de regal, sobre una cartolina dina 3 o un paper blanc dina 3. Retallar amb els dits i enganxar primer els trossos més grossos, i després afegir els trossets petits de papers a fi que treballin el concepte gran i petit I vagin omplint els espais blancs.
Carrau mitjans i grans:
Observant els exemples donats, inventar construccions simples amb les capses de cartró tapant posteriorment el disseny gràfic de cadascuna, amb papers blancs dibuixats amb retolador negre. Les construccions poden ser molt variades, i cadascú s’inventa el seu propi joc creatiu.
Per acabar poden fer amb els papers de regal un collage lliure retallant imatges i formes de les estampacions dels papers de regal.
El dilluns us enviarem l’enllaç de les classe en línia.
Moltes gràcies i fins aviat!
Carrau

 

 

Pin It on Pinterest