Carrau a distància
Tot i que les circumstàncies de la pandèmia no ens hi ha permès fer les classes presencials, hem pogut continuar satisfactòriament les classes en línia. Hem tingut l’opció de poder transmetre, des del mateix taller, les classes a distància. Aquest fet ha condicionat una bona posada en escena de la temàtica de cada sessió de treball, per tal de motivar els infants i apropar-se al Carrau de sempre, de manera més directa en el mateix entorn conegut pels nens i nenes.
Realment és un esforç per les famílies que des d’aquí volem agrair el seu seguiment de les sessions.
Els resultats demostren que els infants han estat atens i hi han entès els diferents exercicis:
PANELLETS DE FANG AMB TEXTURES
Com cada any, quan s’acosta la castanyada, fem panellets de fang al taller. I tots els nens i nenes durant una estona, faran de pastissers i pastisseres. En primer lloc, preparem uns materials que els hi resultin atractius i motivadors: el guix ratllat pel coco, fang sec (si en teniu) ratllat com pel cacau en pols, fang tendre ratllat per la xocolata, escuradents a trossets per fer ametlles i pinyons… Colors de diferents intensitats de marrons, per simular la xocolata negra, pintura blanca, i de color vainilla per la crema. I realitzen suports i acabats diferents segons l’edat.
Material necessari:
-Una peça petita de fang marró que podeu trobar o bé a l’Abacús de l’Illa que és obert, o bé alguna botiga de tot a cent on solen tenir paquets petits de fang.
– Pintura plàstica o acrílica de color: blanc, negre, marró, groc i vermell
– Algun recipient reciclat de cartó per posar els panellets un cop acabats.
– Un cd per reciclar, si en teniu, per posar un cop acabats els panellets com a recipient que es pot decorar després amb retoladors permanents.
– Un ratllador
– Guix blanc si en teniu, si no farina, el guix queda millor perquè té una textura més rugosa i sembla més el coco.
-Escuradents.
– Una mica de pell de llimona ratllada.

I tots aquests panallets se’ls a menjat virualment, l’àvia Conxita del Joan, que l’ha dibuixat molt bé!!.

 

Pin It on Pinterest