Nens i nenes de Sant Just, en primer lloc us agraïm com compliu tan bé el “queda’t a casa”, encara que els ocells us cridin amb les seves piulades. És per això que ús mereixeu la nostra més sincera felicitació! I avui, des de l’Ajuntament de Sant Just, com que sabem com sou us proposem una activitat nova. Pensar una estoneta amb la gent gran del poble, avis i àvies que en el seu dia varen ser infants com vosaltres i ara sense poder sortir no volem que estiguin tristos.
Segurament els hi agradaria molt rebre aquest vostre pensament d’estimació: un cor decorat i una rosa de Sant Jordi pot ser un bon regal ple d’afecte.
Us enviem doncs, exemples de cors decorats amb diferents tècniques; pintura, collage, lluentons, puntets, ratlles, estampacions, etc. I us animem a que en feu un de nou al vostre gust. Per fer la rosa podeu seguir l’esquema de la nostra proposta, però també, la podeu fer de la manera que vulgueu.
Els vostres treballs s’imprimiran en paper i arribaran a tots els avis i àvies, i de ven segur els rebran amb un somriure de satisfacció. Un cop els tingueu fets els hi podeu fer una foto i enviar al següent correu: pec@santjust.cat perquè els puguin imprimir.
Gràcies infants, esperem les vostres respostes amb il·lusió.

Pin It on Pinterest